Rendezvények korlátozása!

MEGJELENT A LOSZ ÁLLÁSFOGLALÁSÁT IS MEGERŐSÍTŐ KORMÁNYHATÁROT A RENDEZVÉNYEK KORLÁTOZÁSÁRÓL

Tisztelt Megyei Szövetség Vezetők!
Tisztelt Lakásszövetkezeti Elnökök, Társasházi Képviselők!

A néhány nappal ezelőtt megjelent LOSZ állásfoglalás eszmeiségével összhangban megjelent a 46/2020 (III:16.) számú Kormányhatározata a rendezvények korlátozásáról. (A rendeletet mellékelten megtalálják honlapunkon)
A Kormány a 46/2020 (III.16.) sz. Kormányrendeletében úgy rendelkezett, hogy rendezvény helyszínén a résztvevők számától és a rendezvény helyszínétől függetlenül tilos tartózkodni 2020. március 17. napjától a rendelkezés visszavonásáig. A lakásszövetkezeti, társasházi közgyűlések, részközgyűlések, lakásszövetkezeti küldöttgyűlések mindenképpen rendezvénynek tekinthetők, így kérjük a Lakásszöveti vezetőket, társasházi közös képviselőket, hogy a rendeleti szabályok hatályban léte alatt ilyen rendezvényeket ne hívjanak össze, vagy ne tartsák meg azokat! Az esetleges változásokról további tájékoztatást fogunk kiadni.
Kérjük, figyeljék az aktuális tájékoztatásokat és ösztönözzék Önök is a lakótársaikat arra, hogy maradjanak otthon, mert csak ezzel tudjuk megszakítani a fertőzési láncot!

Kormány rendelet a rendezvényikorlátozásokról

Szabó László s.k.
elnök
LOSZ

forrás: http://www.losz.hu/rendezvenyek-korlatozasa/

Közösségi média